1.6 AEE - dziś stuknęło 258 000 km i szczęśliwie bez większych awarii. Oleju trochę sobie zjada - ale w zasadzie ciągle tak samo (a mam ją od przebiegu 92 000) - część z tego obecnie niestety gubi, bo korek spustowy w misce już nie trzyma jak powinien.
To wymień ten korek co to za problem, uszczelka miedziana kosztuje chyba ze 2zł.
Czy ktoś po przejściu na semisyntethic zauważył poprawę w konsumpcji oleju przez ten silnik?
Zastanawiam się właśnie czy istnieje jakaś fajna nawigacja na Androida, z mapą Europy, która działałaby offlinowo (bez roamingu). No i była gratisowa ;-) natknąłem się na MapFactor,ale jest strasznie "biedna".
Może coś polecacie?
Zastanawiam się właśnie czy istnieje jakaś fajna nawigacja na Androida, z mapą Europy, która działałaby offlinowo
Takim rozwiązaniem jest Automapa. Możesz ustawić tak, żeby pobierała wszelkie dodatki i aktualizacje tylko przez Wi-Fi. Licencje dostępne są na 7, 90 lub 365 dni tu szczegóły http://www.automapa.pl/?PEI=249964&lng=PL mam używam i jestem zadowolony
Dzięki za podpowiedzi.Ale właśnie interesuje mnie coś za freeko a-la nawigacja google którą lubię. Sęk w tym, że nie ma tam mapy Węgier a tam się wybieram.
google udostępnia mapy offline na telefony z androidem, wystarczy sciagnac odpowiedni obszar
Wszystko spoko tylko ten obszar, który możesz pobrać ma maks. promień 16km. Druga sprawa, że w trybie offline nie działa nawigacja, mapę możesz sobie tylko przeglądać.
Komentarz